Bestel het boek Click!

een handleiding voor clickertraining


click! de clickermethode door Bianca Uittenbogaard
De nieuwste, leukste, snelste en vriendelijkste leermethode, geschikt voor elk dier!

IBSN nummer: 90-9011226-X

Click! Het eerste Nederlandse boekje over clickertraining. Al negen maal herdrukt, en nog steeds een zeer gewild boekje. Het is compact, overduidelijk, erg praktisch en je kunt er gelijk mee aan de slag, daarom is het ook favoriet bij veel hondenscholen.
Dit boekje is een eigen uitgave, en kan besteld worden door € 9,50 (incl. verzendkosten) over te maken op NL94 INGB 0004 3638 13 tnv Bianca Uittenbogaard te Ermelo, onder vermelding van click! en uw straatnaam en nummer! Wilt u een clicker meebestellen, dan wordt het bedrag € 13,75 (incl. verzendkosten) vermelding click! en clicker. Vergeet uw straatnaam en nummer niet, anders kan het niet naar u worden verzonden.


Bestel nu via deze site

Adresgegevens
Uw naam:
Straat:
Postcode: Plaats:
Telefoonnummer:
Email adres:

Ik doe hierbij de volgende bestelling:
Click! à € 9,50
Click! met clicker à € 13,75

Betalingswijze:
Ik betaal vooruit per bank (naar NL94 INGB 0004 3638 13 tnv Bianca Uittenbogaard)

Hier kunt u commentaar kwijt:

Dit formulier wordt verzonden via uw eigen e-mailprogramma. Het is mogelijk dat uw PC hier melding van maakt. Als u géén kopie in uw verzonden items map heeft staan, stuur dan aub apart een mail met als onderwerp Feedback en als tekst uw naam- en adresgegevens naar matchdog@chello.nl, zodat uw bestelling goed kan worden verwerkt.

De gegevens die u per email verzendt, worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden doorgespeeld aan derden.